Reading/klarsynt veiledning

Reading

kr 900,- 60 min.

Jeg stiller meg inn på dine energier, din sjel og henter informasjon, bilder, følelser mm som kan hjelpe deg til å se deg selv, og hvordan ting henger sammen, på en dypere måte.

Jeg har stor respekt for denne måten å jobbe på, og min oppgave er å fortelle deg hva jeg ser, fornemmer og hva som kommer til meg, og det er din oppgave å kjenne etter om dette føles riktig, og gir gjenklang i deg.

Jeg er ingen spådame som leser om hell, lykke og farer som truer, men har sett at min måte å jobbe på går dypere inn i dine egne lag av følelser og erfaringer og kan avdekke gamle mønster som ligger der og stenger for at du kan føle deg fri til å være deg selv.

Det kan komme informasjon om nåtid, fortid og også fremtid, men husk at et hvert menneske har ansvar for sitt eget liv, og ingenting er skrevet i stein.

Det jeg leser ut ifra dine energier er situasjonen slik den er i dag, hva som kan ha vært med på å forårsake en situasjon og ellers hva som kan skje om du fortsetter den veien du går på tidspunktet.
Ofte kommer folk til meg med en nysgjerrighet til å prøve en reading og er åpen for hva som måtte komme.

Andre ganger har de konkrete ting de vil at jeg skal gå inn og se på.
Jeg har av etiske grunner ikke lov til å gå inn og lese andre personer, som fremdeles lever, men kan oppleve at energien mellom mennesker vises.

Da kan jeg gå inn og jobbe med energien mellom dem, og «kutte» bånd som man har til hverandre og som ikke lengre er gode for en.
Som oftest får jeg lov og kutte disse båndene jeg blir vist, og bruker da litt tid på å heale også under readingen.

Ved en reading vil det også være healing til stede, da jeg samarbeider med det indre plan av sjeler, lysvesen og det høyeste Gode.

Det hender det kommer avdøde familiemedlemmer eller sjeler som har «hengt seg på», men jeg går aldri i kontakt med dem uten at de viser seg for meg.

Du kan altså ikke bestille time for å snakke med din avdøde bestemor, for slik jobber ikke jeg.
Det kan komme opplevelser eller fornemmelser av at jeg snakker med sjelen din, dine guider, hjelpere eller andre energier som er med på å heale deg, og gi deg den informasjonen du trenger.

Jeg jobber ut ifra den tanken om at det du skal ha og vite her og nå kommer til deg, og det kan være alvorlige ting som mobbing, osv jeg blir vist eller får energi på, men jeg blir aldri vist «skumle» ting som skremmer.

Jeg jobber i tillit om at kun det høyeste gode kommer gjennom informasjonskanalen min.
Jeg kan også bli vist sammenhenger med tidligere liv, om du er åpen for det, men dette viser seg kun om det har en god hensikt som oftest.

Hvis det er et mønster en har med seg i livet, har noe en sliter med, er veldig redd for eller at det er en følelse av at det ikke kan løses i dette livet, her og nå, så hender det jeg ser linker tilbake til tidligere tider.

Jeg kan også bli vist ting som ser ut som om det skjer i «himmelen» og det er kraftfulle opplevelser med mye healing involvert.

Men om du ønsker en full regresjon og føler deg klar for det, er det regresjon du trenger.
En reading kan kun gi deg noen svar på hva du evnt har med deg fra tidligere, men går ikke dypere inn på temaet der og da.

Det er noen ganger jeg har hørt at en klient ikke kunne kjenne seg helt igjen i noe jeg fortalte, men da det var gått en stund, noen måneder så plutselig skjønte vedkommende det, eller at det jeg hadde sagt skjedde.

Å anslå tid er veldig vanskelig når jeg gir en reading, men det hender jeg får opp noe som har med tall, årstall, tidsperiode eller datoer o.l

Husk at det er deg selv som gir meg tilgang til å lese deg, og min opplevelse er at jo mer åpen du er jo lettere er det å nå de dypere lag i deg og din sjel, som kan hjelpe deg videre på veien.

Er du bare ute etter lette svar og lette løsninger så er ikke jeg den rette, men har du et ønske om å ta tak i deg selv, forandre og forløse følelser du har, eller bare bli bedre kjent med den du har lyst og ment for å være, så kan en reading være noe for deg.

Praktisk info

Under finner du litt praktisk info som vilkår, betaling og avbestilling 

Vilkår

Tekst kommer

Avbestilling

Avbestilling av timen skal senest skje senest 24 timer før den bestilte timen. Kommer det inn avbstilling etter dette tidspunktet blir det fakturert for full time.

Betaling

Ved videokonsultasjon skal timen være betlat før videooppkobling. 

Konsultasjonen kan betales med Vipps eller med kort