Regresjon

Regresjon

kr 1.200,- 90 – 120 min.

Regresjon er å gå tilbake til barndom eller tidligere liv.

Dette er ikke et verktøy til underholdning, men et redskap for å se sammenhenger med tema som er vanskelig, og som gjør til at en sitter fast i gamle energier.

I en regresjon vil en kunne heale opp og løse gamle floker, få bevisstgjøring og forståelse på hvorfor ting er som det er, og hvorfor en reagerer som en gjør på ulike situasjoner.

Eks er en veldig redd for vann eller høyder, uten noen kjent grunn fra dette livet, kan det være at det ligger dramatiske opplevelser fra enten barndom eller tidligere liv.

Jeg har stor respekt for dette verktøyet og anbefaler dette kun til de som kan litt om dette fra før, og som føler at dette er rett for dem å prøve.

Er du bare nyskjerrig uten noen videre grunn til å ta en regresjon, kan sjansen være stor for at du ikke vil få så mye ut av timen.

Min erfaring er at du må være klar for å ta tak i og jobbe med noen dypere ting i deg selv, for å ha utbytte av en regresjon.

Jeg har selv gått gjennom mange regresjoner og har hatt ulike erfaringer.

Jeg har sett at jeg ikke har blitt vist «hele» bildet før jeg har vært klar for det, kun bruddstykker av bilder.

Når jeg har vært klar for det, har flere bilder kommet og jeg har fått en hel fortelling med hvordan tingene henger sammen.

Erfaringsmessig er vi ulike og noen ser mange bilder, som en film, mens andre kan få stemninger, følelser, fornemmelser osv.

Noen vil «høre» ord eller oppleve andre sanser under en regresjon.

Praktisk info

Under finner du litt praktisk info som vilkår, betaling og avbestilling 

Vilkår

Tekst kommer

Avbestilling

Avbestilling av timen skal senest skje senest 24 timer før den bestilte timen. Kommer det inn avbstilling etter dette tidspunktet blir det fakturert for full time.

Betaling

Ved videokonsultasjon skal timen være betlat før videooppkobling. 

Konsultasjonen kan betales med Vipps eller med kort