Helga Marie Lauve

Alternativ terapeut

Jeg er 45 år bor i Horten i Vestfold, er samboer og har tre flotte barn.

Jeg har nok alltid vært en sensitiv person, og godtok sjelden svaret “Slik er det bare!” for jeg lurte på “Hvorfor det var slik?”

Jeg var filosofisk og er det den dag i dag.

Jeg kunne nok i stor grad sense når ting ikke var helt slik det skulle, og har alltid hatt en stor evne til empati for de såkalte svake i samfunnet eller de som var utenfor og annerledes.

Om meg

 

Jeg føler nok jeg alltid har vært mer rar en tøff, men har også alltid prøvd å være meg selv.
Jeg har kjent på hva mobbing kan gjøre med et ungt sinn, og ble mobbet på skolen, noe som skapte store problemer for min selvfølelse.
Den dag i dag kjenner jeg likevel ingen bitterhet fordi jeg har lært og skjønt flere av mekanismene bak mobbing, men jeg har fått nulltoleranse ang mobbing, og tar grep når jeg ser at det trengs.
Jeg har også fått viktig lærdom på dette området som jeg kan dra nytte av i min jobb som terapeut.

Selv om jeg alltid hadde venner så var det likevel ofte en følelse av å være annerledes.
Som ungdom var jeg veldig skeptisk til alt det som var et snev av alternativt, og det snudde ikke før jeg var rundt 20 år og fikk erfare det uforklarlige på egen kropp.
En av mine sterkeste opplevelser var da jeg, ei venninne og ei til satt rundt et bord og snakket om døden og hva som skjer etter det.
Da følte jeg at det stod flere sjeler og hørte på det vi snakket om. Ble veldig overrasket, men venninnen min kunne bekrefte at “de” hadde stått der lenge!
Sakte men sikkert begynte jeg å åpne opp for at det virkelig fantes noe mer mellom himmel og jord, og mine vener innen det å sense energier, føle nærvær fra sjeler/lysvesen mm økte på.
Min gode venninne var en trygg person å prate med dette om, bortsett fra det så var jeg ganske alene den gang om å tro på disse tingene og hadde heller ingen jeg kunne snakke særlig med om dette.

Jeg prøvde noen ganger, men fikk følelsen at de syns jeg var inne på en feil, kanskje også farlig vei.
Men for min del føltes det veldig rett og jeg følte at jeg lærte om sammenhenger i livet, kropp og sjel som bare trygget min visshet og følelse av at “det måtte jo finnes noe mer” mellom himmel og jord.

Åpnet så opp for tanken om at alt liv er evig, og at reinkarnasjon var den teorien jeg kunne tro på.
Noe annet for meg ble helt feil, men jeg var veldig forsiktig mht hvem jeg sa det til.
Med årene gikk jeg enda dypere inn i den alternative verden, var på messer og prøvde healing, clairvoyance, regresjon mm og syns det var veldig spennende for det var så mye som stemte og ga gjenklang i meg.

Jeg har også personlig erfaring med å være ufrivillig barnløs i over 8 år, så jeg er også grei å snakke med ang dette temaet og hva det medfører av ulike følelser.

Jeg har ikke den store sannheten om hvordan ting henger sammen, svaret på alle livets gåter og mysterier, jeg kan heller ikke hjelpe alle, men å jobbe med mennesker på en holistisk måte er noe av det flotteste og mest spennende jeg kan tenke meg!
Det er så spennende med menneskemøter der jeg får et glimt inn i en persons liv, tanker og følelser og ved hjelp av ulike teknikker kan vi sammen dra på en spennende reise, som forhåpentligvis kan gi mer ro i sjelen.

Jeg gleder meg til å treffe deg
Velkommen skal du være!

Min utdanning

Jeg er utdannet:

 

❤ Barne-og ungdomsarbeider
❤ Livsveileder og Regresjonsterapeut
❤ Åndelig terapeut og Healer
❤ Clairvoyant veileder
❤ Har Reiki 1-2-3