Personvernsærklæring

Personvernerklæring.

Personvernerklæring om hvordan vi samler inn og bruker informasjonen om kunder og besøkende til vårt nettsted. Vær oppmerksom på at vi kan bruke cookies på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig, og for å øke funksjonaliteten på våre sider.

Ansvar

Behandlingsansvarlig: Felles Media AS

Databehandler(e): ‘Felles Media AS og Mailchimp

Felles Media AS er ansvarlig for drift og vedlikehold av nettsiden, samt innhenting og bruk av opplysninger som gjøres i forbindelse med besøk på våre nettsider som opplysninger om ved påmelding til kurs og timebestilling. Det lagres ikke annet enn Navn, Adresse (frivillig men en fordel med tanke på fakturaadresse i forbindelse med kurs), Epostadresse og telefonnummer.

Mailchimp bruker vi til nyhetsbrev.

Informasjonen som lagres på nettside serveren eies av Hjertestien.no, og driftes av Felles Media AS med følgende unntak:

Informasjon i forbindelse med MailChimp / Nyhetsbrev lagres på servere som er eiet og driftet av MailChimp

Behandling av personopplysninger

Behandling av personopplysningene skjer innenfor rammen av gjeldende lov og forskrift. Personopplysninger hentes inn for at selskapet skal kunne utføre de oppgaver og tjenester vi er pålagt å utføre i henhold til lov, forskrift og/eller avtale.

Personopplysningene kan utleveres til tredjepart som Hjertestien samarbeider med, så vel innenfor som utenfor EØS- og EU-området for at vi skal kunne utføre de oppgaver og tjenester vi er pålagt å utføre i henhold til lov, forskrift og/eller avtale.

Vi henter inn personopplysninger på vår nettside når det legges inn en timebestilling, bruk av vårt kontaktskjema eller en påmelding til kurs. Dette blir lagret i database på server som vi disponerer.

Det blir også lagret personopplysninger når en melder seg på nyhetsbrev, dette blir hentet inn og lagret av MailChimp.

De opplysningen vi lagrer er:

Navn
Telefon nr.
Epost
Adresse

Alle disse opplysningen blir lageret i database i vårt system.

IP adresse kan bli lagret for å gi oss statistikk på hvor mange som besøker vår nettside

Epost og kontaktskjema

Hvis du benytter deg av vårt kontaktskjema, så innhenter vi følgende informasjon:

Navn og epostadresse. Du kan frivillig velge om du vil legge med telefonnummeret ditt i beskjed feltet. Informasjonen i kontaktskjema blir kun brukt til dialog mellom deg og meg. Sensitive opplysninger bør ikke sendes i epost eller via kontaktskjema.

Nyhetsbrev

Hjertestien.no bruker en løsning fra Mailchimp for å administrere abonnenter og sende ut nyhetsbrev. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere navn og e-postadresse. I løsningen føres det statistikk over brukeres aktivitet i nyhetsbrevet. Det logges hvor mange ganger et nyhetsbrev åpnes, hvor mange ganger lenken til en artikkel er klikket på, hvor mange som melder seg av, og hvor mange e-poster vi får i retur. Dette er for at vi skal kunne forbedre våre tjenester til våre kunder.

MailChimp er en databehandler for Hjertestien.

Dersom du tar i bruk nyhetsbrevtjenesten vår, samtykker du til at vi oppbevarer navnet ditt og e-postadressen din i en database. Du kan når som helst slutte å abonnere på nyhetsbrevet ved å klikke på avmeldingslenken som følger med i hvert nyhetsbrev.

Innsyn og retting

I henhold til personopplysningsloven § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. For å vite hva opplysninger vi har kan du kontakte oss eller Felles Media AS.no Et ekstra sikkerhets tiltak er at ingen informasjon blir gitt over telefon, men det kan bli sendt på epostadressen du står registrert med i vårt system.

Oppbevaring og sletting

I henhold til personopplysningsloven § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Hjertestien.no lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning. Hvis du lurer på hva opplysninger som er registrert på deg så kan du kontakte Hjertestien.no eller Felles Media AS.no

Kontakt

For Hjertestien v/ Helga Marie Lauve

Rustadgata 40

3187 Horten

Tlf: 40 62 77 03