Healing 

kr 700,-  60min.

Healing betyr å «gjøre hel» og det finnes mange typer healing. Jeg bruker intuitiv healing og det vil si at jeg bruker min intuisjon under healingen.

Regresjon

kr 1.200,-  90-120 min.

Regresjon er å gå tilbake til barndom eller tidligere liv.

Dette er ikke et verktøy til underholdning, men et redskap for å se sammenhenger med tema som er vanskelig, og som gjør til at en sitter fast i gamle energier.

Reading

kr 900,- 60 min.

Jeg stiller meg inn på dine energier, din sjel og henter informasjon, bilder, følelser mm som kan hjelpe deg til å se deg selv, og hvordan ting henger sammen, på en dypere måte.

Livsveiledning

kr 700,- 60 min.

Livsveiledning er samtale hvor klienten tar opp ting som vedkommende tenker på, om det er et problem eller en utfordring som vedkommende ønsker å snakke om.

Healingsterapi 

kr 800,- 90 min.

Healingsterapi er en teknikk hvor klienten ligger avslappet på en behandingsbenk og gjør seg mottakelig for å være med i healingsprosessen ved å ta tak i ulike følelser som skal forløses, kjenn på følelsen, gi slipp og overgi følelsen til Lyset/Gud/Universet.

Praktisk info

Under finner du praktisk info som vilkår, betaling og avbestilling

Vilkår

Tekst kommer

Avbestilling

Avbestilling av timen skal senest skje senest 24 timer før den bestilte timen. Kommer det inn avbstilling etter dette tidspunktet blir det fakturert for full time.

Betaling

Ved videokonsultasjon skal timen være betlat før videooppkobling. 

Konsultasjonen kan betales med Vipps eller med kort